اخذ اقامت دائم کشورهای حوزه شینگن از چه طریقی امکان پذیر است؟

اقامت دائم شینگن, مهاجرتی

اخذ اقامت دائم کشورهای حوزه شینگن از چه طریقی امکان پذیر است؟ یک مجوز ورود معتبر و البته محدود که اجازه می دهد در زمان اعتبار ویزا به ۲۶ کشور عضو شینگن سفر کرده و ممکن است تا به حال درباره انواع ویزای شینگن اطلاعات زیادی کسب نکرده و یا حتی سابقه سفر به این حوزه دیدنی و خوش آب و مطلوب را در پاسپورت خود داشته و یا نداشته باشید،اما شاید باور این موضوع برای بسیاری از افراد دشوار باشد که اخذ اقامت دائم کشورهای حوزه شینگن از چه طریقی امکان پذیر است و شما بدون داشتن هیچگونه دغدغه و صرف زمان و هزینه زیاد جهت اخذ ویزای شینگن و سفر آزادانه به کشورهای مختلف این حوزه میتوانید به راحتی اقامت دائم شینگن را دریافت کنید .

به عنوان یک فرد ایرانی اگر تمایل به سفر در کشورهای اروپایی و مشهور در حال حاضر، ۲۶ کشور عضو پیمان شینگن هستند. اتریش،بلژیک،جهموری چک، دانمارک، استونی،فنلاند،فرانسه،آلمان،یونان،مجارستان،ایسلند،ایتالیا،لتونی، لیختن اشتاین،لیتوانی،لوکزامبورگ،مالت،هلند،نروژ،لهستان،پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس.از این لیست، ۴ کشور لیختن اشتاین، سوئیس، ایسلند و نروژ عضو اتحادیه اروپا نیستند. و لازم است این ۴ کشور حتی در صورتی که عضو اتحادیه اروپا نیستند، موظف به پذیرش تصمیمات اتحادیه اروپا هستند و نیاز به دریافت ویزای شینگن خواهند بود.

اخذ اقامت دائم کشورهای حوزه شینگن از چه طریقی امکان پذیر است؟ | موسسه حقوقی دادگران جوان

تعریف ویزای شینگن

به طور کلی ویزای شینگن،یک نوع ویزای کوتاه مدت است که به دارنده آن این اجازه را می‌دهد که به هر یکی از ۲۶ کشور عضو منطقه شینگن، ۹۰ الی ۸۰ روز برای اهداف گردشگری و تفریح اقامت داشته باشند.ویزای شینگن یکی از رایج ترین ویزای اروپایی است که از طریق آن وارد کشور های حوزه شینگن شود و در این کشور ها آزادانه سفر کند و از یکی از کشورهای شینگن خارج شود و این به این معنی است که هیچگونه کنترل مرزی در منطقه شینگن وجود نخواهد داشت .

مراحل اخذ ویزای شینگن

قدم اول:

باید درجریان باشید که به چه نوع ویزایی شما نیاز دارید و وابسته به هدف شما از سفر به منطقه شینگن ویزاهای متفاوتی ارائه می‌شود به عنوان مثال ویزای توریستی شینگن، ویزای تجاری یا ویزای کاری شینگن، ویزای فعالیت‌های ورزشی یا فرهنگی، ویزای رسمی، ویزای علمی، ویزای تحصیلی شینگن و ویزای ملاقات با خانواده یا دوستان. بنابراین جهت سرعت بیشتر در روند کارتان اول از همه هدف از سفر و نوع ویزایی که می‌خواهید برای اخذ آن اقدام کنید را مشخص کنید.

قدم دوم:

برای گرفتن ویزای شینگن مشخص کردن کشور مقصد بسیار مهم است. بعد از این‌که مقصد شما مشخص شد باید از طریق سفارت کشور مقصد خود یا یکی از کنسول‌گری‌های کشور مقصد و یا یک مرکز ارائه ویزا که وابسته به سفارت کشور مقصد است،برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید. اگر تنها قصد سفر به یک کشور عضو شینگن را دارید باید از طریق سفارت یا مرکز ویزای آن کشور برای اخذ ویزای شینگن اقدام کنید و اما در صورتی‌که شما تمایل به سفر به بیشتر از دو کشور عضو پیمان شینگن را دارید باید درخواست خود را به سفارت کشوری ارائه دهید که بیشتر روزهای سفرتان را آنجا سپری خواهید کرد. در صورتی‌که مدت اقامت شما در هر یک از کشورها مشخص نشده است یا اینکه برابر نیست، لازم است درخواست ویزای شینگن را به سفارت یا مرکز ویزای آ« کشور ارائه دهید که مقصد اول شما است یعنی در واقع اولین کشور عضو شینگن که شما وارد آن خواهید شد.

قدم سوم:

پیدا کردن مناسب‌ترین زمان برای ارائه درخواست جهت ویزای شینگن حائز اهمیت است. شما با توجه به این‌که فرآیند دریافت ویزا از سفارت یا کنسول‎گری‌های شینگن زمان زیادی را خواهد گرفت شما باید در فرصت مناسبی برای اخذ ویزا اقدام کنید. در حقیقت هر چه زودتر برای ویزا اقدام کنید بهتر است. بهترین و مناسب ترین زمان برای ارائه درخواست ۳ ماه قبل از شروع سفر است و بدترین زمان ۱۵ روز قبل از شروع سفر است. پیشنهاد ما به شما متقاضیان این است که حداقل ۳ الی ۵ هفته قبل از سفرتان برای اخذ ویزا اقدام کنید.

قدم چهارم:

قدم چهارم در دریافت ویزای شینگن گرفتن زمان از سفارت کشور مقصد است که در صورت کالی فرد متقاضی ممکن است سفر شما را به تعویق بی اندازد. برای طی کردن مراحل زیاد دریافت ویزای شینگن از سفارت کشوری که می‌خواهید به آن سفر کنید زمان بگیرید. تمامی سفارت‌ها این امکان را به شما می‌دهند که به صورت آنلاین برای گرفتن زمان اقدام کنید.

قدم پنجم:

بعد از طی کردن مراحل گفته شده باید فرم درخواست ویزا را کامل کنید.فرم درخواست ویزا را از کشور مود نظر خود دانلود کنید و آن را با صداقت کامل پر کنید. آخرین فرم ارائه شده توسط سفارت را باید دانلود کنید یا از سفارت بگیرید.توجه داشته باشید که باید فرم را در دو نسخه چاپ کنید و در هر دو نسخه را امضا کنید.

قدم ششم:

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن عبارتند از: مدارک شناسایی، فرم درخواست ویزا، پاسپورت معتبر، دو قطعه عکس رنگی ۳*۴، بیمه سفر، روز بلیط رفت و برگشت، اثبات محل اقامت و اثبات تمکن مالی در طول سفر. سایر مدارک اضافی که هر یک از سفارت‌ها از متقاضیان در خوواست می کنند را باید از سفارت کشور مقصد بپرسید و به سفارت ارائه دهید.

قدم هفتم:

بعد از گرفتن وقت از سفارت کشور مقصد، برای شما وقت مصاحبه مشخص می‌شود. شما باید در تاریخ تعین شده به سفارت کشور مورد نظرتان مراجعه کنید. روز مصاحبه شما باید مدارک لازم را به‌همراه داشته باشید و به فردی که با شما مصاحبه می‌کند تحویل دهید. در طول مصاحبه از شما سوالاتی در مورد محل اقامت‌تان در طول سفر، هدف از سفرشما و سایر جزییات پرسیده خواهد شد. سعی کنید که در نهایت صداقت پاسخ‌های درستی را ارائه بدهید که با پاسخ‌های فرم درخواست‌تان هم‌خوانی داشته باشد.

قدم هشتم:

پرداخت هزینه اخذ ویزا است. هنگام درخواست اخذ ویزای شینگن شما باید هزینه‌ لازم را پرداخت کنید. هزینه اخذ ویزا توسط کشورهای عضو شینگن تصویب شده است و غیر قابل تغییر است. این هزینه با توجه به سن و وضعیت فرد،نوع هدف متقاضی متفاوت است.

در آخر هم شما باید منتظر پاسخ درخواست اخذ ویزای شینگن خود بمانید. بررسی درخواست شما توسط سفارت معمولا ۱۵ الی ۳۰روز طول می‌کشد البته با توجه به هر فرد این زمان متغیر است و ممکن است طولانی‌تر شود. نهایتا طی یک دوره ۱۵ روزه نتیجه درخواست شما اعلام خواهد شد.

اخذ اقامت دائم کشورهای حوزه شینگن از چه طریقی امکان پذیر است؟ | موسسه حقوقی دادگران جوان

انواع ویزای شینگن

Uniform Schengen Visas یا ویزای USV در حقیقت همان ویزای گردشگری یا ویزای توریستی شینگن است که با داشتن آن مجوز ورود به کشورهای اتحادیه شینگن را به مدت ۹۰ روز در هر شش ماه به دست می‌آورید. تاریخ اعتبار این ویزا از زمان اولین ورود به محدوده شینگن محاسبه می‌شود که میتوانید تمدید کنید. در ادامه انواع ویزاها مورد بررسی قرار گرفته است تا بتوانید به آسانی نوع ویزای خود را انتخاب کنید.

ویزای نوع A شینگن:

با داشتن این نوع ویزا که Airport Transit Visa نام دارد، فرد متقاضی حق خروج از فرودگاه را ندارد. یعنی می‌تواند در فرودگاه یکی از کشورهای شینگن پرواز خود را به مقصد کشور بعدی که خارج از محدوده شینگن است تعویض کند.

ویزای نوع B شینگن:

این نوع ویزا نیز در زمینه حمل و نقل و ترانزیت کاربرد دارد و با داشتن آن مسافر اجازه دارد تا مدت ۵ روز از خاک کشورهای شینگن عبور کند.

ویزای نوع C شینگن:

این نوع ویزا یک مجوز کوتاه مدت برای سفر به کشورهای شینگن است. این ویزا به صورت یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود صادر می‌شود. با ویزای نوع C شینگن، می‌توانید بدون محدودیت تا ۹۰ روز در هر ۶ ماه اقامت داشته باشید.

ویزای اعتباری منطقه محدود

این نوع ویزا که بیشتر در شرایط خاص، مثلا در مورد پناهندگان، صادر می‌شود و Limited Territorial Validity Visas نام دارد به مسافر اجازه می‌دهد در محدوده‌های مشخصی از منطقه شینگن سفر کند. این محدوده‌ها در زمان صدور ویزا مشخص می‌شوند و مسافر حق ندارد به مناطق دیگر سفر کند.

ویزای ملی

این نوع ویزا که National Visas نام دارد برای افرادی صادر می‌شود که برای زمان مشخص و با هدف معینی قصد سفر به محدوده شینگن را دارند. ویزای ملی عموما برای اهداف کاری یا تحصیلی صادر می‌شودکه وابسته به نوع این هدف‌ها ویزای ملی که ویزای نوع D نیز نامیده می‌شود، می‌تواند به صورت یک بار ورود یا چند بار ورود صادر شود و بعضا پس از پایان مدت اعتبار آن مسافر باید به کشور خود برگردد. متقاضیان ویزای نوع D یا همان ویزای ملی شامل گروه‌های زیر می‌شوند:

  • دانشجویان بین المللی که برای اهداف پژوهشی و پروژه‌های علمی برای مدتی کمتر از ۱سال به محدوده شینگن سفر می‌کنند.
  • دانشجویانی که قصد گذراندن دوره های آموزشی پژوهشی در یکی از کشورهای شینگن را دارند. در این صورت ویزای ۱ساله به آن ها تعلق می‌گیرد که قابلیت تمدید نیز دارد.
  • افرادی که برای کار کردن پژوهشی در موسسات معتبر به کشورهای شینگن سفر می‌کنند. در این نوع ویزا سوابق شخصی و خانوادگی فرد مورد بررسی قرار میگیرد.
  • ورزشکاران، هنرمندان و متخصصانی که برای اشتراک گذاری مهارت خود به محدوده شینگن سفر می‌کنند.
  • افرادی که به دلیل ضرورت‌های پزشکی نمی‌توانند منطقه شینگن را ترک کنند.

اعتبار ویزای شینگن

اخذ اقامت دائم کشورهای حوزه شینگن از چه طریقی امکان پذیر است؟ | موسسه حقوقی دادگران جوانمدت اعتبار این نوع ویزا بر اساس نوع آن متفاوت خواهد بود. به طور کلی می‌توان گفت ویزای شینگن یک ویزای کوتاه مدت به شمار می‌رود و نوع C یا توریستی آن به مدت ۹۰ روز در هر ۶ ماه تا ۱ سال اعتبار دارد. با داشتن ویزای نوع A تنها می‌توانید، مدت کوتاهی در فرودگاهی در محدوده شینگن حضور داشته باشید و ویزای نوع B پنج روز اعتبار دارد.مدت اعتبار ویزای اعتباری منطقه محدود و ویزای ملی بسته به شرایط در زمان صدور مشخص خواهد شد.

اخذ اقامت دائم کشورهای حوزه شینگن از چه طریقی امکان پذیر است؟ | موسسه حقوقی دادگران جوان

ویزای طلایی شینگن چیست ؟

ویزای طلایی به نوع خاصی از انواع روش های دریافت اقامت در اروپا گفته می شود که با استفاده از آن فرد امکان سرمایه گذاری در کشور مقصد و دریافت امتیازات شهروندی را به دست می آورد. متقاضی که موفق به دریافت ویزای طلایی می شود حق زندگی و فعالیت اقتصادی را بر اساس جدول زمان بندی قبول تابعیت کشور مقصد به دست می آورد. امروزه نیز یکی از بهترین کشورهای اروپا برای این نوع ویزا، حق اقامت طلایی یونان است که امکان زندگی در اروپا را در ساده ترین راه ممکن در اختیار شما می گذارد.

ویزای طلایی چه تفاوتی با سایر انواع اقامت اروپا دارد؟

اخذ اقامت دائم کشورهای حوزه شینگن از چه طریقی امکان پذیر است؟ | موسسه حقوقی دادگران جوان یکی از مهمترین تفاوت هایی که بین ویزای طلایی و دیگر روش های اخذ اقامت اروپا وجود دارد، حذف الزرامات و قوانینی است که در دیگر ویزا ها وجود دارد. تنها با یک بررسی کوتاه می توانید به مراحل پیچیده و سخت دریافت اقامت اروپا پی ببرید.اما با دریافت ویزای طلایی، برای مثال دیگر نیازی به داشتن نامه پیشنهاد کاری، تجارت های پیچیده و نیازمند به پرداخت مالیات های سنگین و یا ازدواج با یکی از شهروندان کشور مقصد را ندارید. حتی برای دریافت ویزای طلایی برعکس دیگر انواع اقامت های اروپا، حتما نیازی نیست که به زبان کشور مقصد صحبت کنید. برای مثال اگر به دنبال دریافت ویزای طلایی یونان هستید، نیازی نیست که حتما زبان یونانی را آموخته باشید.

مدارک ویزای شینگن

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای شینگن
  • اصل گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی( گذرنامه باید حداقل تا ۶ماه پس از تاریخ خروج از منطقه شینگن اعتبار داشته باشد. همچنین شما باید گذرنامه‌های قبلی به همراه ویزا تحویل سفارت دهید)
  • دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵
  •  مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، جواز کسب
  • مدارک مربوط به تمکن مالی از قبیل گردش حساب و اسناد ملکی: (گردش حساب باید به ان انگلیسی در مدت ۳ ماهه اخیر باشد و تمکن مالی هم نیز باید به  واحد پول دلار یا یورو بیان شود)
  •  بیمه مسافرتی که نمایندهای معتبر در کشور مقصد داشته باشد (حداقل پوشش بیمه مسافرتی باید ۳۰ هزار یورو باشد و کل مدت زمان اقامت در منطقه شینگن را باید پوشش دهد)
  • برگه تایید رزرو هتل (برای افرادی که دعوت نامه ندارند)
  •  بلیط رفت و برگشت هواپیما

هزینه ویزای شینگن

  • هزینه ویزای شینگن، بسته به نوع درخواست، سن متقاضی و بعضی موارد دیگر تغییر می‌کند.
  • هزینه اخذ ویزای شینگن ترانزیت و کوتاه مدت برای بزرگسالان ۸۰ یورو و هزینه ویزای بلند مدت ۹۰ یورو است.
  • این مبلغ برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال ۴۰ یورو است.
  • متقاضیان دانشمندان و محققان، دیپلمات‌های دارای پاسپورت رسمی و اعضای خانواده کسانی که ملیت کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارند باید مبلغ ۳۵یورو پرداخت کنند.
  • هزینه‌ای که برای دریافت ویزا می‌پردازید غیر قابل استرداد است؛ یعنی در صورت رد درخواست تمامی هزینه ها به شما پس داده نمی‌شود.

اخذ اقامت دائم کشورهای حوزه شینگن از چه طریقی امکان پذیر است؟ | موسسه حقوقی دادگران جوان

این مراحل سبب می شود تا به آسانی بتوانید همه چیز درباره ویزای شینگن آشنا شوید و اقامت دائم  شینگن را از آن خود کنید ما در موسسه حقوقی دادگران جوان با ارائه خدمات و مجرب ترین مشاوران و متخصصان در زمینه انواع ویزای تحصیلی و مهاجرت در کشور های حوزه شینگن بهترین گزینه ها را دراختیار شما قرار خواهیم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

شبکه های اجتماعی دادگران جوان

LinkedIn
YouTube
Instagram

فهرست